Rézműves Miklós - Kegyelméből élet árad
2021. április 24. írta: Surman László

Rézműves Miklós - Kegyelméből élet árad

20200304_225306.jpgA járvány mindent megváltoztatott, testvéri, rokoni, baráti kapcsolatot.

A korlátozásokhoz nincs hozzá szokva senki, ahhoz a háborúk idején kellett volna születni.  

Nagyon sok családba befészkelt a félelem. Nincs menekvés, mély a verem. Ki gondolta volna egy évvel ezelőtt? Mikor még szabadságban teltek az esztendők.

Én magam is megküzdöttem vele, huszonnégy napig a gépek tartottak életben. Feleségem, két fiam várt haza, sokan imádkoztak, hogy Isten hozzon haza.

Túl vagyok már rajta? Én magam sem tudom... napról napra a lelkem még gyógyulásra szorul, a szememből a könny kicsordul.

Nagyon sok ember lett áldozat a járvány sajnos nem válogat. Sok az egyedül maradt és árva, nagyon sok sírgödör lett megásva.  

Közben megjelent a remény: a vakcina. Ezt énekli most minden pacsirta: Oltasd be magad, csak így lehetsz újra szabad! Nem maradt más, csak remény és hit, hogy újra szabadon adhatunk egymásnak puszit, hogy idővel gyógyulnak a sebek, nem marad más csak a hegek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rikk.blog.hu/api/trackback/id/tr7316511868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása